Om oss

För oss är det viktigt med transparens. Därför är vår meny färgkodad efter de vanligaste frågorna vi får gällande innehåll. Det gör det enkelt för dig att kunna välja ut det som passar just dig, och välja bort det du inte kan eller vill äta.

Relief är caféet som passar alla

Att kunna äta ute, fika eller köpa en frukost i farten är inte en självklarhet för alla. Vissa vill äta hälsosammare och tänker att man då behöver välja bort fika. Somliga är allergiska och vill inte krångla till det, och ibland har man helt enkelt inte energin att förklara sina behov.

Hos oss kan specialkost inte bli enklare.

Varför Relief?

Efter otaliga suckar när man endast fått något enstaka laktosfritt alternativ på Stockholms caféer och restauranger fick jag nog. Jag fann inget ställe som har ett bra, varierat utbud av varken fika eller frukost där man som allergisk känner sig välkommen. 

Tills nu!

Det är jag som är Frida

Jag har arbetat med mat under hela mitt arbetsliv – i restaurangbranschen som kock och servitris, har ansvarat för ett butiksbageri som konditor och säkerställt livsmedelssäkerheten som kvalitetsansvarig.

Om man bortser från det professionella har mat alltid varit en stor del av mitt liv. Men kanske inte alltid på en positiv nivå. När vi ska fira en födelsedag med min familj blir det alltid knepigt med tårtan. Den behöver nämligen vara laktosfri, äggfri, nötfri, mandelfri, sojafri och sockerfri. HUR går då det ihop!?

Det är efter dessa utmaningar jag kände att det finns ett stort hål i marknaden. Ett hål jag siktar på att fylla med min erfarenhet. 

Vi stänger

Fredag 21/7 är den sista dagen vi har öppet.

Vi vill tacka för den här tiden och hoppas att våra vägar möts igen i framtiden.

Följ oss gärna på våra sociala medier för kontakt och mer information framåt.

Facebook | Instagram

This will close in 0 seconds